de Bibliotheek Westland

Lang leze de zomer!

Werken, boodschappen doen, koken, de kinderen van en naar school brengen, sporten én je sociale leven onderhouden… het is bijna vakantie! Denk je daarbij ook aan je eigen ontspanning? Neem het er deze zomer lekker van en ontspan met een goed boek! We helpen je graag bij het vinden van het perfecte boek!

Inspiratie vind je hier

BiebBoys Zomerchallenge

Dit jaar gaan de BiebBoys op spionnen expeditie. De grootste vijand van de BiebBoys, de Antilezer, laat met zijn nieuwe uitvinding boeken verdwijnen. Het is aan de BiebBoys om dit te stoppen. Daar kunnen de BiebBoys wel wat hulp bij gebruiken. Voor alle leerlingen van groep 5 t/m 8.

Meedoen? Lees hier meer

Spruijt en Opperman lezen...

Dinsdag 4 juni klonk er een prachtig lied in de bieb... Spruijt en Opperman hebben vol enthousiaisme hun favoriete boeken gepresenteerd op de Boekenplank! Dat deden ze met hun lied 'Leer me kennen'. Leer hen kennen aan de hand van hun favoriete titels, te leen in Bibliothek Naaldwijk.

Lees hier meer


Zomerlezen: ontdek de bieb!

De vakantie is het perfecte moment om lekker te lezen! Ontdek de mogelijkheden van de bieb met dit zomer abonnement. 3 maanden voor slechts € 12,-. Het abonnement stopt automatisch.

Profiteer vandaag nog!


Spruijt en Opperman presenteren hun favoriete boeken op De Boekenplank

Openingstijden vandaag

Alle vestigingen zijn vandaag gesloten.


Collectietip

Mis je iets in onze collectie? Laat het ons weten!

Vul een aanschafverzoek in


Word lid!

Voor de prijs van twee boeken lees je een jaar lang alles wat je hartje begeert! Op onze abonnementenpagina vind je alle informatie over de verschillende abonnementen van de Bibliotheek.

Word lid!

Vrijwilliger worden?

Zoek je een zinvolle tijdsbesteding? Bij Bibliotheek Westland is altijd wat te doen! Er zijn uitdagingen als gastvrouw/-heer, taalmaatje, opruimkracht, voorleesvrijwilliger, digisterker-docent en meer.

Wat wil jij doen?

  • Krant of tijdschrift lezen

    Aan de leestafel in elke vestiging kun je rustig de krant of een tijdschrift lezen, ook als je geen lid bent.
     

  • In alle vestigingen

    Werk je graag op je eigen laptop of tablet? In al onze vestigingen kun je gratis gebruikmaken van de wifi.

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws!